Общи условия за ползване

Общи положения

Електронният магазин www.decoracia.eu е собственост на фирма ЕНОВА ООД, регистрирана по търговският закон на РБ, с ЕИК: 201550903, адрес Варна, ул. Синчец 25, офис 2.

За официална кореспонденция се ползва имейл: info@decoracia.eu

Decoracia.eu е електронен магазин за декоративни изделия и аксесоари.

Страни по тези отношения са ЕНОВА ООД, наричана за краткост „Доставчик“ и потребителят на www.decoracia.eu, наричан за краткост „Потребител“.

ВАЖНО:
В огромната си част декоративните изделия предлагани на www.decoracia.eu се изработват на ръка и потребителят се съгласява, че снимките са илюстративни и конкретният вид на поръчаното изделие може да варира. Това вариране е неизбежно следствие на уникалността на ползваните материали и ръчната изработка. 


Връщане на закупена стока

Потребителят има право да върне закупена от него стока от www.decoracia.eu в срок от 14 /четиринадесет/  календарни дни от нейното получаване. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в ненарушен търговски вид. Потребителят е длъжен да отправи официално писмо за това желание на електронна поща info@decoracia.eu. В същото писмо Потребителят трябва да посочи и банкова сметка за възстановяване на сумата от покупката. Доставчика възстановява сумата до 30 дена след получаване на стоката във вида и начина описан по-горе.

Потребителят няма право да върне стока, която е произведена специално за него по поръчка.

Стойността на куриерската услуга за връщане на стоката е за сметка на потребителя.


Поръчка и доставка

Всяка поръчка се потвърждава чрез контакт по телефона на потребителя от служител на Доставчика.
Доставчика не носи отговорност за неизпълнена поръчка следствие на грешен или непълен номер, както и в случай че Потребителят не отговаря.

След потвърждение доставката се осъществява до 3 работни дена, освен в случаите, в които изделието се произвежда по поръчка на Потребителя.

Плащанията се изършват чрез наложен платеж, освен в случаите, в които декоративното изделие се произвежда по поръчка на Потребителя. В този случай плащанията се извършват по банков път авансово.

За доставки в страната Доставчика работи с куриерска фирма ЕКОНТ.


Заключителни условия

Всички снимки и текстове са собственост на Доставчика или са му предоставени от производителите на декоративните иделия и аксесоари. Всяко неразрешено копиране, разпространение и използване е нарушение на закона по смисъла на ЗАПСП и подлежи на компенсация.
Доставчика си запазва правото да добавя, премахва артикули, както и да променя цените им.