Подкова сувенир - оригинален подарък за късмет, щастие и успех за дома и за бизнеса.

Подкова сувенир - оригинален подарък за късмет, щастие и успех за дома и за бизнеса.

17 ноември 2017

Всички ние сме били в ситуацията да се чудим какъв оригинален подарък да поднесем било то по личен или бизнес повод. Всички решения ни изглеждат клиширани и амортизирани от употреба. Лутаме се из мола или сърчваме гугъл за оригинален подарък за мъж, жена, рожден ден или какъвто случай стои пред нас...

Ние искаме да Ви предложим едно универсално решение, което пасва идеално на всеки повод – истинска износена подкова сувенир.

Всички ние знаем повече или по-малко какво символизира конската подкова. Ако все пак искате да опресните знанията си по този въпрос посетете тази статия.

На много места можете да намерите сувенири подкови, но те са нови – купени от магазина или имитация от дърво или друг материал. Това напълно компрометира смисъла на този подарък. Късмета, щастието и благоденствието се крият в носената, захабена и евентуално намерена подкова. Тя трябва да е била на копитото на коня за да се е превърнала в „зареден“ символ.

Само нашите сувенири с подкови са от истински подкови, които са били на спортни коне. Полагаме специални усилия да се снабдяваме с тях, почистваме ги и ги лакираме. Всеки наш сувенир подкова е уникален и с история, а не фабрична имитация.

Можете да изберете от няколкото ни модела подкови – подаръци според повода и личните Ви предпочитания. Всички се доставят в картонена кутия, която по ваше желание можете да опаковате допълнително.


Можете да разгледате видовете сувенири с подкови тук.


На всеки вид от сувенирите подкови може да се добави табелка с лично послание от Вас. Това ще придаде още лично отношение и уникалност на жеста.

подкова сувенир за щастие без надпис      подкова сувенир за щастие с надпис     подкова сувенир за щастие с новогодишно пожелание     подкова сувенир за късмет с новогодишно пожелание

Вярваме че получателят на този подарък ще бъде доволен да го запази и изложи на лично място в дома или офиса си.


Ето някои поводи, за които подковата сувенир за щастие е оригинален подарък:

Подарък за освещаване, откриване на офис
Подарък за освещаване, откриване на заведение, ресторант, кръчма
Подарък за бизнес партньор
Подарък за рожден ден
Подарък за годишнина
Подарък за нов дом или ремонт
Подарък за имен ден

Как да създадете дизайнерски ацент излъчващ емоция в дома или в офиса без да банкрутирате? Красотата на дървото като естествен материал за облицовка на цели стени или определени зони дава отговора. Възможните решения и "десени" зависят от Вашето въображение.

прочети още

Примери за артистични и дизайнерски решения за дървени облицовки от дъски за стени в интериора. Резултата - класа и уют независимо дали е цялостно или частично облицоване.

прочети още

Вече предлагаме нашите подкови сувенири в подходяща опаковка - картонена кутия.

прочети още

Идея за големи дървени шайби за декоративна облицовка на стена в залата за почивка на СПА център ни заплени и я реализирахме. Ето няколко малко по-качествени снимки на завършеният интериор.

прочети още

12 квадратни метра стена облицована с дървени кръгове – това бе заложил интериорният дизайнер в проекта си за залата за почивка в спа центъра. Е, ние ги изработихме и монтирахме.

прочети още

Задачата пред нас бе да внесем топлина, цветност и усещане за закачка в интериора на магазина за италиански деликатеси Пармеджано. Вижте как постигнахме това.

прочети още

Как да се постави подковата? Нагоре с краищата или обратно? Този въпрос често ни е задаван затова решихме да внесем разяснение.

прочети още

Защо се счита, че подковата е символ на късмета, благоденствието и пази от лоши сили и енергии? От къде тръгва това поверие и с какви легенди е заобиколено.

прочети още