Художествено пано от естествени материали - "Пътека"

+ -
260,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Това декоративно пано е изработено от подбрани и аранжирани дървени кръгчета (шайби). От единият горен ъгъл се спуска "пътека" (откъдето идва и името на паното) по диагонала и завършва в противоположният ъгъл. Дървените кръгчета, които образуват "пътеката" са чувствително по-големи от останалите, перфкетно шлайфани и лакирани за да се открояват. Фона около тях е от дървени шайби, които са шлайфани но са оставени с естественият си цвят. Като един допълнителен акцент има и още едно кръгче, което е лакирано. 

Дърветата, от които са изработени шайбите са няколко вида - дъб, клен и габър. Това разнообразие радва окото при по-внимателно взиране в детайлите, когато именно се откриват различните шарки и структура на дърветата.

Основата на паното е суров МДФ за който са залепени кръгчетата. Паното се изработва със семпла рамка закрепена с големи декоративни пирони. Закрепването за стената става чрез шина, която е монтирана на гърба на паното. 

Размер - 120 x 80 см.
Тегло - около 20 кг.

ВАЖНО - Паното се изработва по поръчка. Моля имайте предвид, че конкретният вид на поръчаното от Вас изделие може да варира. Това вариране е неизбежно следствие на уникалността на ползваните материали и ръчната изработка.