Няколко декоративни решения за магазин ПАРМЕДЖАНО – Варна

Няколко декоративни решения за магазин ПАРМЕДЖАНО – Варна

20 октомври 2017

Благодарим на Мариян – съдружник и управител на магазина за това че ни гласува доверие да дадем идеи и да реализираме няколко декоративни решения в Пармеджано.

декорация за магазин Пармеджано - Варна

 

 

 

След като посетихме магазина и обсъдихме настроението и стила, който собствениците искат да постигнат, решихме че основната ни цел трябва да бъде да внесем акценти, които да „стоплят“ и „развеселят“ атмосферата.

 

 

 декорация на колони и стена с дървени кръгове и стари дъски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Местата, които се оказаха най-подходящи за декоративна „интервенция“ бяха две колони и една празна стена. Експеримехтирахме с различни идеи и накрая се спряхме на вариант, в който покриваме стената с любимите ни дървени кръгове а на колоните монтираме шарени „пътни табели“.

 

дървени кръгове за декорация на стената

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дървените кръгчета (шайби) бяха 3 вида – малки, средни и големи. Диаметъра на дървените шайби варираше от 8 до 30 см., а дебелината на всички бе около 2 см. Монтирахме кръговете на стената чрез монтажно лепило.

 

декориране на колони със стари дъски

 

 

 

 

 

 

Изработихме „указателните табели“ от стари дъски, които почистихме и форматирахме. Преднамерено търсехме разнообразие в дебелините и вида на дъските. Искахме да са груби и разкривени от времето. Между тях планирахме и подготвихме цветни летвички. И тук монтажа е чрез лепило. Тепърва върху тези табели ще се появат надписи към най-близките италиански градове ;).

Как да създадете дизайнерски ацент излъчващ емоция в дома или в офиса без да банкрутирате? Красотата на дървото като естествен материал за облицовка на цели стени или определени зони дава отговора. Възможните решения и "десени" зависят от Вашето въображение.

прочети още

Примери за артистични и дизайнерски решения за дървени облицовки от дъски за стени в интериора. Резултата - класа и уют независимо дали е цялостно или частично облицоване.

прочети още

Вече предлагаме нашите подкови сувенири в подходяща опаковка - картонена кутия.

прочети още

Чудите се какъв подарък да изберете за специалният повод, на който сте поканени? Искате този подарък да е оригинален, натоварен със смисъл и позитивни послания чрез които да предаде Вашите чувства и пожелания на домакините?

прочети още

Идея за големи дървени шайби за декоративна облицовка на стена в залата за почивка на СПА център ни заплени и я реализирахме. Ето няколко малко по-качествени снимки на завършеният интериор.

прочети още

12 квадратни метра стена облицована с дървени кръгове – това бе заложил интериорният дизайнер в проекта си за залата за почивка в спа центъра. Е, ние ги изработихме и монтирахме.

прочети още

Как да се постави подковата? Нагоре с краищата или обратно? Този въпрос често ни е задаван затова решихме да внесем разяснение.

прочети още

Защо се счита, че подковата е символ на късмета, благоденствието и пази от лоши сили и енергии? От къде тръгва това поверие и с какви легенди е заобиколено.

прочети още